На спортивній базі Кам’янського професійного ліцею 22 лютого проходила першість Дніпропетровської області з настільного тенісу серед спортсменів з ураженням слуху. У змаганні приймали участь представники Дніпра, Кривого Рогу, Павлограда, Синельниково, Кам’янського.

Серед чоловіків кращу гру продемонстрував майстер спорту України Олег Науменко із Дніпра, який і став першим Друге місце посів спортсмена з Синельниково Володимир Зюзь. Замкнув призову трійку Андрій Патерило (Кривий Ріг).

Серед жінок кам`янчанки Марина Сергійчик і Оксана Істоміна посіли відповідно перше і третє місця. Другою стала Діана Євтушенко з Кривого Рогу.

Одночасно у цій день проходив і обласний турнір з дартсу. Найвлучнішим серед чоловіків став спортсмен з Кам`янського Ігор Сергійчик. Друге і третє місця посіли Сергій Чудний (Кам’янське) та Олег Осипенко (Кривий Ріг). Аліна Вершина, Марина Сергійчик, Валентина Півень - такий вигляд має жіноча призова трійка. І всі дівчата з Кам`янського.

По завершенню всіх змагань призери отримали медалі та грамоти від Кам`янської організації "Інваспорт".

Начальник місцевого "Інваспорту" Юрій Коновалов від імені учасників турнірів висловлює щиру подяку директору Кам`янського професійного ліцею Віктору Павловичу зШколяру за безкоштовне надання спортивної бази для проведення змагань.