Минулої суботи, 8 лютого, відбулася першість Кам`янської ДЮСШ № 1 з настільного тенісу або як його ще називають пінг-понгу.

Як повідомляє прес-служба спортшколи, за нагороди змагалися юні спортсмени в трьох вікових групах.  Найменше учасників налічувалося в старшій групі. А ще через травму в змаганнях не зміг взяти участь один з найсильніших гравців Давид Курбанов. За його відсутності турнір виграв Олег Литвиненко, який по очкам обійшов Ельдара Бектемирова. На третьому місці Родіон Куликов.

У середній віковій групі змагалися хлопчики і дівчатка. Перемога дісталася Івану Демченко. Друге місце посів Євген Шепель, третє - Поліна Лебідь.

Найнапруженішою була боротьба серед наймолодшиїх тенісистів. Найкращі результати показали брати Осипови. Перше місце посів Максим, друге - Артем. Третім став Семен Сучков.

Після одиночних змагань були проведені парні. Першим став дует Олег Литвиненко/Іван Демченко, здолавший Родіона Куликова і Ельдара Бектемирова. Третє місце посіла пара Кіра Полтавченко/Поліна Лебідь.