В Дніпровському державному технічному університеті підходить до завершення спартакіада серед викладачів і співробітників.

21 січня в шостому корпусі пройшов турнір з настільного тенісу. Як повідомив Заслужений тренер України з шашок Ігор Губарєв, в змаганнях прийняли участь команди факультетів електроніки і комп`ютерної техніки, енергетичний, механічний, а також представники комерційного технікуму. У трьох команд грали два чоловіка і одна жінка, і лише у "комерсантів" навпаки. І незважаючи на це тенісисти технікуму стали переможцями турніру. Нагороди за перше місце посіли Павло Пасічник, Наталія Шульга, Тамара Підковка (на фото). "Перед початком ігор гадалось, що першими стануть щорічні фаворити, гравці механічного факультету. Але сенсаційно перемогли тенісисти комерційного технікуму. До речі, Наталія Шульга стала першою серед других (чоловічих) ракеток. Після двох турнірів (в шашках вони були другими) збірна ККТ знаходиться на першій позиції в загальному заліку", - говорить І.Губарєв.

Друге місце в тенісному турнірі посіли тенісисти енергетичного факультету (Ігор Губарєв, Сергій Іванов, Олена Глущенко). Третіми стали гравці факультету електроніки і комп`ютерної техніки (Кирило Красников, Тетяна Надригайло).

Сьогодні, 23 січня, пройде заключний вид спартакіади ДДТУ - волейбол.