Команда Каменского метколледжа
 
В Кам`янському на базі Придніпровського державного металургійного коледжу 29 березня відбувся фінал обласних змагань з настільного тенісу в залік спартакіади між вузами I-II рівня акредитації. 
 
Як розповів головний суддя змагань Іван Якименко, за нагороди боролися тенісисти трьох вузів з Дніпра, колектив з Кривого Рогу, а також Кам`янський металургійний коледж. До складу кожної з команд входять два юнака і одна дівчина. За два тура до закінчення змагань вже були відомі переможець та другий призер: команди Криворізького гірничо електро-механічного коледжу і Кам`янського металургійного коледжу. Наша команда програла криворіжцям 1:3 (всі інші зустрічі металурги виграли з рахунком 3:0). Єдине очко здобув Олег Литвиненко, друга ракетка команди. Разом з ним грамоти за друге місце отримали Владислав Литвиненко і Вікторія Гурмаза. 
 
Переможець турніру команда Криворізького гірничо електро-механічного коледжу являється лідером впродовж останнього десятиліття. У них працює тенісна ДЮСШ, в якій йде постійна ротація дуже сильних гравців. 
 
МІСЦЯ, ЗАЙНЯТІ КОМАНДАМИ
 
1 - Криворізький гірничо електро-механічний коледж 
2 - Кам`янський Придніпровський державний металургійний коледж
3 - Дніпровський транспортно-економічний коледж 
4 - Дніпровський медичний коледж
5 - Дніпровський технолого-економічний коледж