Призери30105625116672 n
 
Шість років тому пішов з життя директор Придніпровського державного металургійного коледжу (ПДМК) Станіслав Миколайович Лясота, який очолював навчальний заклад понад 35 років. 14 грудня о тенісному залі металургійного коледжу був проведений традиційний турнір з настільного тенісу присвячений пам'яті С.М.Лясоти.
 
З вітальними словами під час церемонії урочистого відкриття турніру виступили директор метколеджа Ольга Александрова і співробітник міської організації "Спорт для всіх" Михайло Кортогуз.
 
Команди983700340736 n
 
Як повідомив суддя змагань Іван Якименко, турнір проводився в три етапи. Спочатку змагалися команди (по три гравці в кожній) семи навчальних груп металургійного коледжу, які грали за коловою системою. До речі, цей турнір входить також в залік спартакіади коледжу. Перше місце зайняла команда ОРМП-17/1. Другими стали тенісисти групи ОРМП-17/3. Третє місце дісталося команді БЕС-17.
 
Капітан479392256 n
 
З другого етапу почалася безпосередньо особиста першість, в якій вже грали студенти, що займаються настільним тенісом у тренера Євгена Стефанюка. За нагороди боролися 11 гравців. Переміг Владислав Лазаренко (ПДМК). Призерами також стали Максим Луценко (СШ № 18) та Олег Литвиненко (ПДМК).
 
У третьому етапі змагалися найдосвідченіші тенісисти: 9 чоловіків та 7 жінок. Призові трійки серед них виглядають наступним чином.
 
жінки
 
1 - Стефанюк Ольга
2 - Стефанюк Аліна
3 - Кінаш Наталія
 
чоловіки
 
1 - Балакірєв Максим
2 - Васильєв Вадим
3 - Гусєв Віталій
 
Треба відзначити бронзового призера серед жінок, 54-річну Наталію Кінаш. Жінка фанатично любить настільний теніс і не пропускає щоденних тренувань. До речі, всі призери як серед чоловіків, так і серед жінок є вихованцями тренера Євгена Стефанюка.
 
Нагороди6675212197888 n
 
При підведенні підсумків команди-призери отримали грамоти, а призери в особистих виступах ще й медалі. Нагородну атрибутику надав центр "Спорт для всіх".
 
Фото М.Кортогуза.