ulica2 2

 

Сьогодні, 20 листопада, відбулося засідання міської комісії з найменування і перейменування вулиць, проспектів, скверів.

Члени комісії, на якій головував Олександр Шпаляренко, розглянула два питання. Перший - привласнення назви нової вулиці на Дніпробуді в честь АТОшника Дениса Таміловича. Новий топонім розташований на місці поки що пустиря, в районі між вулицями Дніпробудівська і Льва Толстого. Громадські слухання з даного питання були проведені 21 вересня в приміщенні енергетичного технікуму, і дане найменування нової вулиці було підтримане місцевими жителями. Так що комісія теж проголосувала одноголосно.

Друге питання стосувалося Карнаухівки. Там після розгляду детального плану "утворилося" дві нові вулиці і три провулка. На засіданні розглянули варіанти назв і постановили - перша вулиця називатиметься Світанкова. Світанковім стане і один з провулків, друга стане Барвиста - теж стосується і другого провулка, ще один провулок стане Таромським. Як і в першому випадку, більшість нових топонімів поки ще є пустирями.

С. Могила
Джерело http://kstati.dp.ua