У першому колі VTB Kremlin Cup 19 жовтня Ілля Марченко, вихованець Кам'янського СК "Прометей", здобув перемогу над тенісистом з Казахстану Олександром Бубликом 6:4, 6:3.

Ілля Марченко оформив свою першу з 2016 року перемогу над суперником з топ-50 рейтингу. Марченко записав на свій рахунок три брейка, Бублик не скористався двома брейкпоінтами.

Ось як прокоментував свою гру проти 35-ї ракетки світу І.Марченко:

"Звичайно, я дуже задоволений тим, як сьогодні відіграв. Стабільно, зібрано, дисципліновано. Такий у мене і був план на гру. Бублик, напевно, трохи більше талановитий, ніж я, але я зміг утримувати концентрацію протягом усього матчу. Це мені і допомогло. Думаю, що він і сам здивувався тому, який смеш у нього вийшов на матчбол. Але він завжди грає так. Десь він цим ламає суперника, коли починаються його "трик-шоти" і обманні удари. Тоді ти трошки втрачаєш концентрацію. Я теж спробував так зіграти, але у мене не вийшло, і концентрація підсіла. Але це частина гри. Саша цим і знаменитий, тому нічого несподіваного в його діях для мене не було".

У другому колі VTB Kremlin Cup Ілля Марченко зіграє проти австралійця Джона Міллмана.

Джерело https://btu.org.ua/main/35303-ilja-marchenko-v-matche-protiv-bublika-ja-smog-uderzhivat-koncentraciju-na-protjazhenii-vsej-igry-i-jeto-pomoglo.html