Вихованець Кам'янського СК "Прометей" Ілля Марченко вибув з відбіркового списку гравців на змаганнях в Антальї (Туреччина). На відмову Марченка в стартовий лист учасників кваліфікації потрапив Андреа Пельєгріно.

А тим часом наш земляк згадує чим запам`ятався 2020 рік, який вже ввіійшов в історю, а також говорить про цілі на рік прийдешній - 2021.

"Одним з найбільш позитивних подій в цьому році для мене був Кубок Девіса в Запоріжжі. Нам вдалося виграти цей матч, програючи 2:0 по ходу, я зміг добути вирішальне очко для команди. Я дуже пишаюся тим, як я впорався з тиском у вирішальному матчі і мені вдалося адаптувати свою гру і під суперника, і під умови, в яких мені, можливо, було не дуже комфортно грати. Я був впевнений перед матчем, що програю цей поєдинок, і в підсумку досить впевнено його виграв. Цього року було не так багато позитивних подій, тому це одне з найголовніших, - говорить Ілля Марченко. - У плані кар'єрі тут все зрозуміло ... Якихось особливих цілей я перед собою не ставлю, тому що у мене весь час вилазять якісь проблеми, якісь травми. Я насолоджуюся кожним матчем, хочу зіграти якомога більше в залежності від того, як моє тіло буде реагувати на навантаження, а там вже будь що буде. А поза кортом, природно, я хочу отримати 10 мільйонів передплатників на Youtube хоча б до кінця січня".