Агинський Фоменко
 
 
З 8 по 14 липня в Чорноморську серед гравців різних вікових груп проходить тенісний турнір "ETC Cup 1". На кортах вже пройшли змагання у віковій категорії до 14 років, де  зустрічалися 17 юних спортсменів з дев'яти міст України. Кам'янське представляв Семен Агінський, вихованець тренера Олександра Олійника з ДЮСШ № 2.
 
Семен Агінський по черзі "виносив" своїх суперників, дійшовши до фіналу. Від його майстерності "постраждали" Володимир Лашкул (Київ) 6:0, 6:0; Олександр Токар (Ізмаїл) 6:3, 6:0; Максим Чорногоров (Одеса) 6:2, 6:1. Фінальна зустріч проти одесита Артема Худа була напруженою і досить складною. Але майстерність нашого земляка дозволила переграти суперника 6:4, 6:4, і стати переможцем турніру.
 
Але на цьому Агінський не зупинився. Разом з Артуром Фоменко зі столиці, він переміг і в парному розряді, де за нагороди боролися вісім дуетів. Семен і Артур по ходу обіграли пари Олександр Височенко (Нова Каховка) / Кузьма Зубрій (Херсон) 6:1, 6:0; Данило Рекун (Київ)/Артем Панов (Кременчук) 6:1, 6:2. А в головному матчі були сильнішими за дует з Південної Пальміри Артем Худа/Данило Шубін 6:3,6:0.