Парад
 
 
У Кам'янському 22 вересня відбувся тенісний турнір присвячений 111-річчю від дня народження Почесного громадянина міста, Героя Соціалістичної праці Михайла Прокоповича Аношкіна.
 
За нагороди на шести літніх кортах СК "Прометей" боролися 70 учасників з Дніпра, Кривого Рогу, Новомосковська, Нікополя та Кам'янського. Змагання тривали протягом усього світлового дня і завершилися при штучному освітленні.
 
Турнір відкрила внучка Михайла Прокоповича Аношкіна заступник міського голови, голова адміністрації Південного району Світлана Колесниченко. Серед почесних гостей були заступник директора СК "Прометей" Марія Александрова і начальник відділу спорту та молоді міської ради Анатолій Івашина.
 
Чудова погода "золотої" осені в цей день благотворно діяла на виступи майстрів ракетки. Тому і гра тенісистів пройшла на досить високому рівні. За словами головного судді змагань Григорія Никифорова, нарешті "прорвало" вічних призерів, але ніколи не стававших переможцями турніру, дует Сергій Варивода/Георгій Мальований. У віковій категорії старше 120 років (вік кожного учасника підсумовується) вони перемогли Сергія Полковникова і Геннадія Заплаву. Третє призове місце посіли Раміл Алієв і Олександр Бондар.
 
 
Старше 120 років
 
У віковій групі старше 90 років вперше перемогу здобули Сергій Родіонов і Роман Філічкін, які обіграли в фінальному матчі пару Вадим Бойко/Сергій Плохоцький. Бронзові медалі отримали криворіжці Олександр і Леонід Тараненко.
 
Групу серед тенісистів до 90 років виграли Олександр Олійник та Володимир Іванов. У вирішальній зустрічі вони перемогли Андрія Андрєєва і Сергія Курися. Пара Дмитро Гурик/Сергій Рудасько (Дніпро) посіла третє місце.
 
до 90 років
 
Оксана Коваленко з напарницею з Дніпра Олександрою Карпенко стали переможцями серед жінок (22 учасниці). Вони в фіналі переграли пару з обласного центру Ольгу Серьогіну і Єлизавету Аркіну. А дует Марія Калініна/Світлана Степаненко стали третіми.
 
 
Жінки
 
На турнірі вперше був зіграний мікст. Тенісисти змагалися вже при штучному освітленні. Його переможцями стали Тетяна і Олександр Тараненко. У фіналі дует з Кривого Рогу переграв місцевих тенісистів Оксану Коваленко і Дмитра Поліщука. Гра була дуже напруженою і цікавою. У кам'янчан було чотири матч-боли. Марія Калініна і Степан Бойко піднімались на третю сходинку п`єдесталу пошани.
 
 
Мікст
 
Всі учасники турніру отримали спеціальні дипломи та подарунки, а призери ще медалі та грошові призи. До речі, спонсори з Дніпра Сергій Довбань і Валерій Ільченко за багаторічну працю, вкладену в розвиток тенісу в Кам'янському, вручили тенісні ракетки і грошові призи Григорію Никифорову і Сергію Полковникову.