Марченко потрапив в збірну України на матч з Португалією
 
 
На відкритому хардовому корті тенісного клубу "Campa" в місті Буча (Київська область) 14-15 вересня команда України зустрінеться з португальською четвіркою. У грі першого раунду плей-офф Першої групи Євро-Африканської зони в Кубку Девіса у складі української збірної зіграє вихованець Кам'янського (Дніпродзержинського)  СК "Прометей" Ілля Марченко. Крім нашого земляка, якому 8 вересня виповнився 31 рік, в команду потрапили Сергій Стаховський, Денис Молчанов і Павло Шумейко.
 
Треба нагадати, що українські тенісисти раніше провели чотири очних поєдинки в рамках Кубка Девіса проти збірної Португалії (рахунок 2:2). У 2017 році суперники зустрічалися в Лісабоні, де сильнішими були господарі (загальний рахунок 4:1).
 
Неприємною новиною для українського тенісу стала відсутність наших майстрів ракетки в першій сотні кращих гравців планети. Таке востаннє спостерігалося в 2009 році. Після оновленого 10 вересня рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP) Ілля Марченко опустився на 337 позицію. Кращий з українців Олександр Долгополов знаходиться на 114 місці.
 
РОЗКЛАД ІГОР УКРАЇНА - ПОРТУГАЛІЯ
 
14 вересня - дві одиночні зустрічі (початок ігрового дня - о 11:45)
15 вересня - пара і два одиночних матчі (о 10:30).
 
Фото з сайта https://www.ukrinform.ru