IMG 5953
 
Минулими вихідними (23, 24 червня) в Полтаві пройшов черговий рейтинговий турнір по великому тенісу в віковій категорії до 12 і до 16 років. Кам`янське представляли Марія Калініна і Христина Стребеж. 
 
Із-за того, що дівчат до 16 років зібралося всього шестеро, судді винесли рішення розділити їх на групи. За підсумками двох ігор з груп вийшли чотири тенісистки. Далі грали за олімпійською системою за вихід у фінал. Марія Калініна впевнено вийшла з групи першим номером, обігравши своїх суперниць з Харкова і Дніпра з рахунком 6:2, 6:0 і 4:6, 6:2, 10:3. За вихід у фінал гра була з вихованкою Київської школи тенісу Єлизаветою Семеновою. Але і тут Маша не дала шансів своїй суперниці - 6:1, 6:0. У фіналі наша землячка грала з уже знайомою суперницею з Харкова. Зібравшись з силами і вивчивши гру харківянки, Марія впевнено перемогла 6:1, 6:1. Таким чином Марія Калініна стала абсолютною переможницею відкритої першості Полтави.
 
IMG 5952
 
У парному розряді в фіналі Калініна Марія разом з Пилипенко Софією з Дніпра, впевнено обіграли харківський дует сестер Васильєвих,  Єлизавету і Вероніку 6:1, 6:1. На жаль, в турнірі серед дівчаток до 12 років дебютантка рейтингових змагань 10-річна Христина Стребеж в запеклій боротьбі не змогла подолати спортсменку з Полтави. Рахунок 5:7, 7:5, 9:11.