DSC 0030
 
 
На літніх кортах СК "Прометей" восьмого травня відбувся тенісний турнір, присвячений Дню перемоги над фашизмом в Європі.
 
Як повідомив головний суддя змагань Григорій Никифоров, тенісисти проводили зустрічі як в одиночних розрядах, так і в парах.
 
Шестеро дітей до восьми років грали в одиночних розрядах. Першюю стала Поліна Новодворська, яка у фіналі перемогла Вероніку Пересипкіну. Третє місце дісталося Андрію Багбая.
 
У віковій категорії до десяти років грали вісім тенісистів. Перемогу здобув Андрій Табакан, який став сильнішим за Ліона Пересипкіна. Замкнув трійку призерів Данило Курись.
 
В турнірі серед тенісистів старше одиннадцяти років гралися парні зустрічі. В них перемогу одержав дует Анастасія Міщенко/Максим Буряк, які переграли пару Марк Завєлін/Анастасія Щерба. Третіми стали Євген Якушенко/Робер Петросян.
 
За призи боролися і дванадцять пар дорослих тенісистів, які були поділені на чотири трійки. За підсумками турніру кращими став дует Єлизавета Аркіна/Тетяна Вострікова. Гості з Дніпра перемогли пару юних Сергія Хитрова і Іллю Цвєткова. Матч був дуже напруженим і цікавим. Завершився він вже при електричному освітленні. В боротьбі за третє місце дует Дмитро Гурик/Андрій Логінов, які обіграли Олександра Сафіна і Сергія Родіонова.
 
Після змагань суддя Г.Никифоров нагородив призерів медалями, які надали органзатори турніру спортивний клуб "Прометей".
 
Текст Віктора КУЛЕНКА.