Марченко И

 

Сьогодні були офіційно оголошені склади команд на матч Кубка Девіса другого кола Першої Євро-Африканської зони між збірними України і Португалії.

Зустріч відбудеться в Лісабоні в період з 7 по 9 квітня. Нажаль в складі української команди із-за травми буде відсутній вихованець Дніпродзержинської школи "Прометей" Ілля Марченко. Новий капітан збірної України Андрій Медведєв звертається до шанувальників тенісу.

«Шановні вболівальники та тенісна спільнота України!
На превеликий жаль, мушу повідомити Вас про те, що національна збірна в матчі Кубка Девіса проти команди Португалії не зможе виступити в своєму найсильнішому складі. Через травми неможлива участь в цьому протистоянні Олександра Долгополова та Іллі Марченко. Через об’єктивні резони не гратиме Сергій Стаховський…
За цих умов я, в якості капітана національної збірної України, прийняв рішення дати змогу виступити на найвищому рівні нашим молодим гравцям – Нікіті Маштакову та Іллі Білобородьку. В будь-якому разі саме вони та їхні однолітки прийдуть на зміну сьогоднішнім лідерам. Тому, користуючись такою, звичайно, не найкращою нагодою, запросив їх до складу команди. Саме в матчах Кубка Девіса нинішні юніори зможуть набути справжнього професійного досвіду.
Разом з Нікітою та Іллею в бій проти португальської дружини підуть досвідчені Артем Смірнов і Денис Молчанов».

Щиро Ваш, Капітан збірної України Андрій Медведєв

Джерело http://btu.org.ua