Козаков

 

З 23 по 27 серпня по дорогах Київщини (в місті Богуслав) пройшов загальнокомандний чемпіонат України з велоспорту серед юніорів та дорослих (еліта).

Як повідомив тренер відділення велоспорту Кам'янської ДЮСШ № 4 Сергій Федоренко, в складі збірної області виступали три його вихованки Валерія Зайчук, Дар'я Жук, Катерина Танцура, а також Валерія Калюга з обласного центру. "Перший день пройшла гонка з роздільними стартами, - розповідає С.Федоренко. - Кращий результат серед наших збірниць показала Калюга, яка посіла одинадцяте місце. В загальнокомандному заліку Дніпропетровщина йшла на четвертому місці. Далі пройшов олімпійський вид - групова гонка. Всі представниці Дніпропетровщини увійшли в десятку найшвидших велогонщиць, що принесло команді друге місце. Треба зазначити, що серед чоловіків в еліті виступали два вихованці кам'янської велошколи - Сергій Гречин і Ярослав Козаков (на фото), які захищали честь Миколаїівської області. В індивідуальному заліку Гречин став бронзовим призером в роздільних стартах, а Казаков був восьмим. До речі, недавно Ярослав Козаков на чемпіонаті України на треку виконав норматив майстра спорту ".

Сергій Федоренко звертається до меценатів або людей небайдужих до розвитку велоспорту з проханням допомогти фінансово нашій команді. Телефонуйте за номером 0939946277 і він готовий обговорити будь-які пропозиції.

Текст Віктора КУЛЕНКА.