lager patriotov
 
17 липня  Кам`янський міський голова Андрій Бєлоусов спільно з депутатом міської ради Дмитром Дементьєва, як з багаторазовим призером України з кульової стрільби, а також з директором департаменту комунальної власності, земельних відносин та реєстрації прав на нерухоме майно Дмитром Щербатовим провели виїзну нараду, щоб на місці обговорити питання створення комунального підприємства і будівництва багатофункціонального стрілецького комплексу та військово-патріотичного табору на виїзді з міста по вулиці Січеславський Шлях.
 
Учасники зустрічі оглянули територію, яка складає 10 га. Розглянули можливість розміщення військово-патріотичного табору і обговорили будівництво стрілецького комплексу на базі табору, що дозволить на території міста створити місце нового формату для відпочинку і тренувань молоді.
 
"Думаю, що створення військово-патріотичного табору зацікавить багатьох, адже такі табори підвищують рівень фізичного розвитку, прищеплюють патріотичне виховання, вчать дітей бути самостійними і відповідальними", - сказав мер Андрій Бєлоусов.
 
Джерело http://kstati.dp.ua