Українська делегація
 
 
Під час мотокросу Європейських країн MXoEN-2018, який проводився у вересні в польському Гданську, стало відомо, що 18-річного студента Кам'янського індустріального коледжу, майстра спорту Дмитра Чернова включили у доросле національну збірну України на участь в Кросс Націй. На змаганнях в США, які пройдуть з сьомого по дев'яте жовтня, Чернов буде виступати в гонках класу МХ2.
 
Дима
 
Сьогодні прийшло повідомлення з американського міста Чикаго. "З Нью-Йорка 30 вересня ми вилетіли в Чикаго. Там орендували будинок на колесах і мотоцикли. Встигли провести одне тренування. Тільки зараз адаптувалися. Дуже масштабний захід. Мотокрос в Америці національний вид спорту, ціла індустрія. Територія треку "Red Bud", включаючи паркінги, займає територію, напевно як половина нашого Лівобережжя. Трек дуже складний, американські траси  взагалі відрізняються від європейських. Вражає величезна кількість уболівальників, які за декілька днів до стартів приїхали на житлових трейлерах.
 
 
 
Болельщики
 
Всю ніч йшов дощ, а сьогодні у нас тренування і кваліфікація. В Кросу Націй беруть участь 31 команда. Суперники дуже сильні. Безпосередньо на змагання потрапляють дев'ятнадцять команд і одна з втішного заїзду".
 
43198554 564080890713538 7106778240324206592 n
 
Команда в автомобиле
 
В українській делегації 12 чоловік. Крім Дмитра Чернова  в змаганнях візьмуть участь Володимир Тарасов із Запорізької області (клас OPEN) і киянин Дмитро Асманов (клас MXGP).