3Чернов
 
У Сумах 18 серпня пройшов перший етап Чемпіонату України з суперкроса, присвячений пам'яті мотогонщика Андрія Безсонова, який трагічно загинув минулого місяця.
 
Ще зовсім недавно Андрій виступав на цій трасі і радував уболівальників. В знак пам'яті, всі спортсмени класів МХ1 і МХ2 виступали під його улюбленим номером 37. У класі МХ2, де раніше змагався Андрій Безсонов, перемогу здобув студент Кам'янського індустріального коледжу Дмитро Чернов. Друге місце зайняв Семен Неруш з Дніпра, третім став Антон Лозовий (Сумська область).
 
2Чернов
 
Тепер Дмитро Чернов у складі юніорської збірної України відправиться до польського Гданську, де з сьомого по дев'яте вересня пройде Європейський крос Націй. У минулому році Діма вже брав участь в цих змаганнях. Тоді він виступав на мотоциклі КТМ 125 і наша збірна посіла десяте місце. В даний час він змагається в більш потужному класі 250 на мотоциклі Husqvarna 250. До речі, членам збірної України вже присвоїли стартові номери. Під № 37 на старти вийде Чернов. У Семена Неруша номер 38, Максима Києнка - 39, Ярослава Крапивцева - 40.
 
1Чернов
 
Приємно відзначити величезну допомогу, надану в підготовці національної збірної України з мотокросу депутатом Кам'янської міськради Сергієм Миршавкою і компанією МТС "Бетон".