1 Чернов
 
 
Мотокросмен Дмитро Чернов після сильного падіння на чемпіонаті Європи, який проходив в Ковелі місяць назад (13 травня), де отримав травму перелом носа, знову повернувся в стрій.
 
Дмитро пропустив другий етап чемпіонату України в Олександрії (20 травня). Две тижні пішли на відвідування лікарів. Та попри всього він рвався в бій з бажанням тільки перемогти. Не зовсім зміцнівши, студент Кам`янського  індустріального коледжу взяв участь в двох наступних етапах, і показав непоганий результат.
 
2 Черноа
 
Спочатку в місті Ромни Сумської області (2-3 червня) юнак поступився харків'янину Андрію Безсонову і став другим серед юніорів. А в неділю він виграв два заїзди і став переможцем серед дорослих у класі мотоциклів МХ2.
 
3 Чернов
 
Четвертий етап приймала Карлівка, що на Полтавщині. В суботу 9 червня пройшов сильний дощ. Дмитро знову впевнено виграв два грязьових заїзди у Андрія Безсонова і став переможцем в класі МХ2 серед юніоров. Наступного дня траса подсохла. В першому заїзді переміг Чернов, у другому Безсонов. При рівній кількості очок, за правилами переможцем став Андрій Безсонов.
 
4 Чернов
 
Два других і два перших місця, хороший результат після вимушеної перерви. Зараз Дмитро під керівництвом майстра спорту міжнародного класу Романа Морозова готується до Кубка України, що пройде в Чернігові 17 червня, і п`ятого етапу чемпіонату країни (30 червня-1 липня). 
 
5 Чернов