октябрь 800х600

8 та 9 жовтня на київському автодромі «Чайка» проходитиме п’ятий заключний етап Чемпіонату України із шосейно-кільцевих мотопергонів.

Саме у недільних заїздах визначяться переможці усіх класів і команд, які приймали участь у цьогорічному чемпіонаті. Стануть відомі імена чемпіонів країни класів «Superbike», «Supersport» та «Superstock». Гонщики, котрі вперше цього року вирішили перевірити себе у мотоперегонах, приймаючи участь у змаганнях класу «Дебют», за минулий сезон стали більш досвідченими, отже боротьба за першість у цьому класі буде не менш завзятою, ніж між іншими учасниками.
По завершенню етапу ми дізнаємось, хто став найкращим серед спортсменів із великим досвідом класу «Майстер», серед юних учасників класу «Юніор» та прекрасних дівчат класу «Жіночий».

Не дивлячись на осінню погоду, на «Чайці» буде спекотно, адже швидкі, потужні спортбайки, які дарують найсправжні емоції і незабутні враження, змусять забути про те, що літо залишилося позаду. За фінальними подіями на треку можна буде спостерігати у прямому ефірі не виходячи із дому за підтримки генерального медіа-партнеру чемпіонату компанії MostVideo.TV. MostVideo.TV - телеканал , який використовує технологію IPTV і який можна дивитися на ТБ, комп'ютері, телефоні, планшеті - будь-якому пристрої, підключеному до інтернету. Трансляцію Чемпіонату України з шосейно-кільцевих мотоперегонів можна дивитися у будь-якому місці і на будь-якому гаджеті - вам лише буде потрібен Інтернет.

Крім компанії MostVideoTV транслювати перегони в прямому ефірі будуть також Перший Автомобільний телеканал та супутниковий спортивний канал XSPORT. Для бажаючих дивитись прямий ефір безпосередньо у закритому паддоку в комфортній VIP-зоні від ексклюзивного партнеру UASBK - Buddha Bar Kiev буде організовано перегляд онлайн-трансляції на великому екрані. Спонсори трансляції - провідне рибодобувне підприємство Північної Європи - компанія Polar Seafood Ukraine, українська продакшн-студія IVORY Films, інтернет-магазин електроніки NAVI та світовий бренд засобів для догляду за тілом - Fa men extreme.

Медіа підтримка змагань: міжнародна ІТ-компанія Nakitel, 1-й Автомобільний телеканал, інтернет видання та супутниковий спортивний канал XSPORT, українська редакція міжнародного порталу Motorsport.com, перша танцювальна 3G радіостанція Happy Radio, продакш студія Sharepls videoproduction та автомобільний інтернет-портал AutoRia.
Мінеральний партнер UASBK - Чемпіонату України з кільцевих мотоперегонів – ТМ «Миргородська Лагідна». «Миргородська Лагідна» додасть життєвих сил всім учасникам Чемпіонату та уболівальникам, які будуть їх підтримувати.

Але це ще не все! Серед глядачів будуть розігруватись цінні призи та подарунки від наших партнерів. На всіх уболівальників чекатиме виставка мотоциклів, зона продажу спортивної сувенірної атрибутики, авто-, мото- та супутніх товарів. Також будуть представлені спортивні мотошколи, де можна буде поспілкуватись із досвідченішими тренерами країни із мотоперегонів. Гості чемпіонату стануть свідками захоплюючого шоу стант-байкерів, а для наймолодших уболівальників буде облаштована спеціальна окрема ігрова дитяча зона.

ГО «Федерація мотоциклетного спорту м.Києва»
Ідентифікаційний код 26296854
Тел.(044) 387-44-04
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 
www.fms.kiev.ua 

Не пропустить одне із найяскравіших подій цього сезону!
Початок перегонів у неділю о 11:30. Слідкуйте за розкладом на сайті fms.kiev.ua
Висловлюємо подяку нашим партнерам:
• F1Shop.org.ua - інтернет-магазин іміджевої автомотоспортивної атрибутики команд та пілотов MotoGP і Formula1;
* Компанія ELIT;
• VIAAN Mobils;
• Мотошкола М29;
• Енергетичний напій Vik's Wonder;
• Консалтингова компанія Radimar Consulting Group;
* Buddha Bar Kiev;
* Concert.ua;
* Hairclub Boco;
Акредитація ЗМІ:
Запит на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 
Телефони для зв’язку (068)129-12-97 Марія Галата –керівник медіа служби
З повагою, Медіа служба ФМС м.Києва