september 600x800

17 та 18 вересня у місті Кам’янське Дніпровської області на картодромі «Дніпрокарт» відбудуться заключний третій етап чемпіонату України із Супермото та четвертий передостанній етап чемпіонату України із шосейно-кільцевих мотоперегонів.

Гоночний вікенд розпочнеться перегонами фіналу Супермото у суботу. Змагання проходитимуть у трьох класах – Open, Amator та Junior. Саме у суботу стане відомо, хто стане чемпіоном країни у кожному класі. У неділю на трасу виїжджатимуть гонщики на спортивних мотоциклах. Вони змагаються у основних класах «Superbike», «Supersport» і класі для початківців «Дебют», який на четвертому етапі через значну кількість учасників буде поділений на два заїзди.
Цього року для заслужених спортсменів із великим досвідом, юнаків та прекрасних дівчат проводяться перегони у класах «Майстер», «Юніор» та «Жіночий». Саме вони першими розпочнуть змагання.

Швидкі, потужні спортбайки у шосейно-кільцевих перегонах та легкі кросові або ендуро, взуті в шосейні шини, мотоцикли Супермото по не залишать нікого байдужим. Ви будете в захваті від найсправжніх емоцій, незабутніх вражень та відчуттів, станете свідком захоплюючих маневрів та обгонів, наполегливої боротьби, радощів перемог та смутку поразок, емоцій, які можна відчувати та спостерігати лише на перегонах швидкості та адреналіну.
Запрошуємо всіх  до міста  Кам’янське підтримати наших пілотів.

Чемпіонат України із шосейно-кільцевих мотоперегонів можна буде подивитися у прямому ефірі телеканалу MostVideo.TV в будь-якому місці і на будь-якому гаджеті - вам лише буде потрібен Інтернет. MostVideo.TV - телеканал , який використовує технологію IPTV і який можна дивитися на ТБ, комп'ютері, телефоні, планшеті - будь-якому пристрої, підключеному до інтернету. Крім компанії MostVideoTV транслювати перегони в прямому ефірі будуть також Перший Автомобільний телеканал та супутниковий спортивний канал XSPORT.

Спонсори трансляції - провідне рибодобувне підприємство Північної Європи - компанія Polar Seafood Ukraine, українська продакшн-студія IVORY Films, інтернет-магазин електроніки NAVI та світовий бренд засобів для догляду за тілом - Fa men extreme.

Медіа підтримка змагань: міжнародна ІТ-компанія Nakitel, 1-й Автомобільний телеканал, інтернет видання та супутниковий спортивний канал XSPORT, українська редакція міжнародного порталу Motorsport.com, перша танцювальна 3G радіостанція Happy Radio, та продакш студія Sharepls videoproduction.

Мінеральний партнер UASBK - Чемпіонату України з кільцевих мотоперегонів – ТМ «Миргородська Лагідна». «Миргородська Лагідна» додасть життєвих сил всім учасникам Чемпіонату та уболівальникам, які будуть їх підтримувати.

Початок перегонів третього етапу чемпіонату України із Супермото у суботу о 11:00. Четвертий етап чемпіонату України із шосейно-кільцевих мотоперегонів у неділю о 12:10.
Слідкуйте за розкладом на нашому сайті fms.kiev.ua.
Висловлюємо подяку нашим партнерам:
• F1Shop.org.ua - інтернет-магазин іміджевої автомотоспортивної атрибутики команд
та пілотов MotoGP і Formula1;
• VIAAN Mobils;
• Мотошкола М29;
• Енергетичний напій Vik's Wonder;
• Консалтингова компанія Radimar Consulting Group.
 Buddha Bar Kiev
 Dorothy Pub
 Hairclub Boco
Акредитація ЗМІ: Запит на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 
Телефони для зв’язку (068)129-12-97 Марія Галата – керівник медіа служби.