hydVjA ha20

Федерація мотоциклетного спорту м. Києва оголошує про другий етап UASBK - Чемпіонату України по шосейно-кільцевим перегонам. Він відбудеться 9 та 10 липня 2016 року на Київському автодромі «Чайка».
Крім вже звичних класів «Супербайк», «Суперспорт», «Суперсток 1000», «Суперсток 600» та «Дебют» в цьому році в кільцевих мотоперегонах змагаються в окремих класах заслужені спортсмени з великим досвідом в класі «Майстер», зовсім юні учасники в класі «Юніор» та прекрасні дівчата в класі «Жіночий».
   Отже заїздів буде більше! Запрошуємо всіх підтримати наших пілотів! Цього року за подіями перегонів можна спостерігати не лише на треку, а ще й вдома по телевізору, дякуючи нашому головному медіа-партнеру - компанія MostVideoTV. MostVideo - телеканал , який використовує технологію IPTV і який можна дивитися на ТБ, комп'ютері, телефоні, планшеті - будь-якому пристрої, підключеному до інтернету. Всі гонки другого етапу Чемпіонату будуть транслюватимуться в прямому ефірі. Крім компанії MostVideoTV транслювати перегони в прямому ефірі будуть також Перший Автомобільний телеканал та супутниковий спортивний канал XSPORT.
Спонсори трансляції - провідне рибодобувне підприємство Північної Європи - компанія Polar Sea Food Ukraine, українська продакшн-студія IVORY Films та інтернет-магазин електроніки NAVI.
Медіа підтримка змагань: міжнародна ІТ-компанія Nakitel, 1й Автомобільний телеканал, інтернет видання та супутниковий спортивний канал XSPORT та перша танцювальна 3G радіостанція Happy Radio.
Мінеральний партнер UASBK - Чемпіонату України з кільцевих мотоперегонів - ТМ «Миргородська Лагідна». «Миргородська Лагідна» додасть життєвих сил всім учасникам Чемпіонату та уболівальникам, які будуть їх підтримувати.
Висловлюємо подяку нашим партнерам:
• F1Shop.org.ua - інтернет-магазин іміджевої автомотоспортивної атрибутики команд та
пілотов MotoGP і Formula1;
• VIAAN Mobils;
• Мотошкола М29;
• Енергетичний напій Vik's Wonder;
• Консалтингова компанія Radimar Consulting Group.


2-й етап Чемпіонату України з шосейно-кільцевих мотоперегонів
Київська обл., с. Чайки, вул. Антонова, 2, автодром «Чайка»
Субота, 9 липня 2016 року
17-00 - Вільні тренування та кваліфікації
Неділя, 10 липня 2016 року
10-00 - Вільні тренування
11:30 - Офіційне відкриття змагань , брифінг на стартовій решітці
11-50 - Гонка класи Юніор, Майстер, Жіночий (12 кіл)
12-30 - Гонка класи Суперсток 600, Суперсток 1000 (15 кіл)
13-40 - Гонка клас Дебют (12 кіл)
14-20 - Гонка класи Супебайк та Суперспорт (20 кіл)
15:00 - Нагородження та інтерв'ю переможців класів
Акредитація ЗМІ:
Запит на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Телефони для зв’язку (068)129-12-97 Марія Галата –керівник медіа служби