На Кам`янському картодромі "Дніпро Карт" 12 жовтня проходили змагання з картингу серед спортсменів з ураженням слуху, присвячені Дню Захисника України.

У змаганні брали участь команди з Дніпра, Кривого Рогу, Новомосковська і Кам’янського. Відкриваючи змагання, керівник Кам`янського "Інваспорту" Юрій Коновалов побажав учасникам гарного настрою, оптимізму та впевненості в перемозі, а усім глядачам отримати масу позитивних емоцій і нових вражень.

Після заїздів кращою у змаганні стала Новомосковська команда у складі Романа Левченко та Юрія Денисенко. Спортсмени з обласного центру (Антон Азаров, Сергій Саєнко) посіли друге місце. Наші земляки Ігор Ревенко і Микита Істомін замкнули призову трійку. У особистому заліку перше і друге місця дісталися господарям змагань Михайлу Михайлову і Ігорю Бульченко. Третім став Антон Азаров з Дніпра.

Всі призери отримали нагороди від организаторів змагань.

Організація "Інваспорт" і всі учасники проведених гонок висловлюють щиру подяку адміністрації "Дніпро Карт", головному судді Андрію Іванову та фахівцям Сергію Перцову і Віталію Романюсі за допомогу у проведенні змагань.