5 листопада 2020 року в Кам'янському відбулося відкриття після реконструкції частини скверу по проспекту Свободи від проспекту Аношкіна до площі Визволителів, про що повідомляє сайт  https://belousov.dp.ua/novyny/u-kamyanskomu-vidkryly-skver-po-prospektu-svobody-pislya-rekonstrukciyi?fbclid=IwAR3hOgQm87dY8OQY697P1J-aknApLIWK47LSOj8csKZwjovUD3XaJx09DcQ

Роботи приймав мер міста Андрій Білоусов. Центральний сквер змінився і тепер має сучасний і доглянутий вигляд. В ході реконструкції в сквері замінили старий асфальт тротуарною плиткою, змонтували нове освітлення, встановили дитячі розважальні містечка з штучною газонною травою. По всьому скверу стоїть багато лавок і урн. Замість зрізаних старих тополь в сквері висадили близько 300 молодих дерев - клени, сакури і платани. Особливою і символічною прикрасою скверу стало адамове дерево, яке мер Андрій Білоусов і його заступник Костянтин Саусь посадили під час відкриття скверу трохи нижче центрального фонтану. Дерево ще називають Павловнія. Воно росте до 25 метрів у висоту, має величезну листвяну крону, а середня тривалість його життя становить 100 років. Вже через кілька років воно почне цвісти красивими рожевими квітами.

В одній з частин скверу створять зону тихого відпочинку для людей старшого віку і встановлять столи для гри в шашки і шахи, а навесні встановлять ще кілька дитячих містечок. Також навесні планується висадити велику кількість кущів.

«Цей сквер стане ще однією прикрасою нашого міста. Ми і далі будемо робити наше місто ще більш гарним і упорядкованим, щоб людям було куди прийти, відпочити з рідними і близькими. Я всіх запрошую відвідати оновлений сквер, незважаючи на те, що вже осінь, погода дозволяє прийти прогулятися. А навесні, коли включаться в роботу оновлені фонтани, ви побачите, наскільки сквер став красивим і комфортним», - сказав мер Андрій Білоусов.

Перші відвідувачі скверу задоволені результатом і дякують керівництву міста за роботу.

«Цей сквер був вже дуже застарілим, старі дерева, здиблений асфальт, по якому неможливо ходити. Сьогодні тут дуже гарно. Спасибі меру за таку красу і сучасність», - сказала місцева мешканка Алла.

В рамках відкриття скверу Андрій Білоусов також вручив нагороди людям, які доклали багато зусиль і праці під час проведення будівельних робіт. А Костянтин Саусь був нагороджений нагрудним знаком «За заслуги перед містом» III ступеня.