IMG_5690.JPG

14 жовтня закінчився місячник військово-патріотичного виховання в середніх навчальних закладах міста. Під час його проведення, Дніпродзержинська організація товариства сприяння обороні України (ТСОУ) спільно з управлінням освіти і науки міської ради провела ряд міроприємств. Серед яких потрібно відзначити відкриту першість з авіамодельного спорту (кордові моделі), яка відбулася на базі СШ № 18; військово-спортивні турніри учнів шкіл Баглійського району (в СШ № 20); зональні обласні змагання учнівської молоді із стрільби з пневматичної гвинтівки (в стрілецькому тирі СШ № 21); змагання з військово-прикладного багатоборства серед допризовної молоді шкіл Дніпровського району (на базі СШ № 25).

За підсумками проведених заходів, напередодні Дня захисника України, в середній школі № 20 відбулася вітальна програма учнів молодших класів під назвою "Сила нескорених". В ній прийняли участь запрошені бійці АТО, батьки учнів, громадські діячі, а також керівники волонтерської організації "Жіноча сотня. З любов'ю" О.Попович та міської організації ТСОУ В.Старостенко.

 

IMG_5654.JPG

Під час святковох програми команди шкіл №№ 19, 20, 32, 40 отримали кубки та дипломи від Дніпродзержинської організації ТСОУ за перемогу у військово-спортивних змаганнях.

Учні СШ № 20 були нагороджені дипломами за перемогу та участь у конкурсі стройової пісні "Тісніше станьте, сильні духом, під прапором одним!" серед учнів 8-11 класів, та конкурсу дитячих малюнків "Україна-мати. Вмій її захищати!", присвяченного Дню захисника України.

Нагороди отримали в Баглійському районі:

* Переможець кубку з міні-футболу - команда СШ № 42.
* Переможець кубку з кульвої стрільби - команда СШ № 20 імені О.Стовби.

 

IMG_5761.JPG


* У особистій першості з кульової стрільби учні 11 класу СШ № 20: Степанченко Анастасія (91 очко), Куліш Єлизавета (87 очків), Монтова Світлана (84 очка).

IMG_5758.JPG

* Переможець кубку з військово-спортивного багатоборства (100 та 3000 метрів, підтягування на поперечині, смуга перешкод, кидання гранати) - СШ № 42.

* По категоріям багатоборства кращі результати показали:

1. Підтягування на поперечині - СШ № 42;
2. Вправи з легкої атлетики - СШ № 32;
3. Вправи на силу - СШ № 42;
4. Вправи на швидкість - СШ № 20;
5. Вправи з важкої атлетики - СШ № 20;
6. Комплексна силова вправа - СШ № 42;
7. Вправи з вогневої підготовки - СШ № 20;
8. Вправи з тактичної підготовки - СШ № 42;
9. Перетягування канату - СШ № 19;
10. Вправи з військової підготовки - СШ № 32;
11. Вправи на витримку - СШ № 19.

P.S. Призерами кубку з військово-спортивного багатоборства Дніпровського району стали СШ №№ 25, 26, ліцей № 2.