tennis31
 
27 березня у Палаці тенісу СК "Прометей" після реконструкції відкрили тенісний зал. Тенісна арена обладнана 11-шаровим сертифікованим хардовим покриттям світового зразка, що дозволяє проводити змагання міжнародного рівня.
 
Перше тренування тенісистів на оновленій арені відвідав мер Кам'янського Андрій Білоусов.
 
tennis3
 
"Ми поетапно завершуємо реконструкцію Палацу тенісу спортивного комплексу "Прометей". У січні ми відкрили основну арену ігрових видів спорту, сьогодні - перший тенісний зал. Першого квітня плануємо відкрити другий тенісний зал, а в травні - вісім літніх тенісних кортів з не менш професійним покриттям. Крім того, ми плануємо приступити до реконструкції ще двох корпусів СК "Прометей". Я вдячний керівництву Дніпропетровської області за підтримку в розвитку спортивної інфраструктури міста. Наше завдання - створювати всі необхідні умови для занять спортом нашими жителями@, - сказав Андрій Білоусов.
 
У числі спортсменів, які першими вийшли на оновлений тенісний корт, була наша 11-річна тенісистка Анастасія Чернякова, яка в цьому році стала Чемпіонкою України і увійшла до збірної країни.
 
Анастасія зазначила, що з п'яти років тренувалася в цьому залі на дерев'яному паркеті.
 
tennis17
 
"Я побувала на багатьох тенісних кортах, не тільки України, і можу сказати, що хард - це сучасне покриття. А ще мені подобається нове освітлення в залі. Здорово, що в нашому місті обладнані такі тенісні корти, де спортсмени зможуть тренуватися і розвивати свої здібності", - зазначила тенісистка.