АНТОН НАГРАЖДЕНИЕ
 
 
22 грудня в Дніпрі на базі залу важкої атлетики ім. олімпійського чемпіона Юрія Зайцева пройшов відкритий турнір заслеженного тренера України В.І.Сансієва. У ньому взяли участь близько ста спортсменів з десяти колективів нашої області і Кременчука.
 
Володимир Іванович Сансієв пропрацювавши півсотні років тренером з важкої атлетики, пліч-о-пліч з такими корефеямі, як Є.Бровко і В.Нечепуренко, підготував кілька десятків майстрів спорту і майстрів спорту міжнародного класу. Серед його кращих учнів МСМК, чемпіони СРСР Михайло Гельфанд і Ілля Савін. Прекрасний педагог і людина, Володимир Іванович користується величезною повагою своїх колег по залізній грі.
 
ОГАЙ НАГР
 
 
 
Кам'янське на цих змаганнях представляли підопічні тренерів Василя та Олексія Петеримових (ККФВ-ДЮСШ № 2). На їхньому рахунку чотири медалі у сумі двоборства: "бронза" і три "золота". Перші місця зайняли кандидати в майстри спорту Вікторія Огай, Анастасія Цвіль і Антон Петеримов. Третє місце у Івана Соколова. Особливо варто відзначити виступ Антона Петеримова. При власній вазі 68,10 кг Антон виступав у категорії 73 кг, будучи найлегшим серед суперників. І тим не менше спрацювавши чітко у всіх шести підходах: ривок - 95, 100, 103 кілограми, поштовх - 115, 122 і 127 кілограмів, сума 230 кілограмів, він впевнено зайняв перше місце. Результат цей, як виявилося став третім в абсолютній першості по таблиці професора Сінклера. Випередили в цій номінації Антона тільки два сильних дорослих майстри спорту з Кременчука та Дніпра.
 
ПЕРШЕ МІСЦЕ
 
55 кг - Огай Вікторія (45+55=100 кг)
83 кг - Цвіль Анастасія (52+62=114 кк)
73 кг - Петеримов Антон (103+127=230 кг)
 
ТРЕТЄ МІСЦЕ
 
96 кг - Соколов Іван (95+120=215 кг)