001 kubok8 важатл

 

Змагання, в яких взяли участь 20 найсильніших атлетів міста, відбулися на базі залу важкої атлетики Палацу культури металургів.

Перед початком кубку учасників та гостей привітали начальник відділу спорту та молоді департаменту з гуманітарних питань Анатолій Івашина, директор КСЦ "Дніпровець" Едуард Коряк та президент Федерації важкої атлетики міста Кам’янське Руслан Шкода.

– Сьогодні в нашій країні потрійне свято – День захисника України, День українського козацтва та Покрова Пресвятої Богородиці, – почав церемонію відкриття учасник АТО Анатолій Івашина. – Бажаю, щоб Покрова Божої Матері була над вашою головою протягом усього вашого життя, щоб ніякі негаразди, ніякі біди, ніякі страждання та жахи не змогли подолати цю Покрову. Займайтися спортом та бережіть нашу Україну!

Руслан Шкода побажав спортсменам успіхів та демонстрації гарних результатів на турнірі, а Едуард Коряк поздоровив від всього колективу КСЦ з Днем народження головного суддю змагань, заслуженого тренера України Сергія Петеримова.

– На помості, на килимі, на біговій доріжці успіх у першу чергу залежить від ретельного планування, що і роблять ваші наставники, – продовжив іменинник. – Хочу, щоб ви спромоглися проявити свій козацький дух, захищаючи своїми спортивними результатами честь країни на нашому помості.

Головний секретар змагань, суддя міжнародної категорії Олексій Петеримов протягом двох годин викликав атлетів різного віку на майданчик. Спортсмени та спортсменки з криком, який виривався з грудей, боролися з собою, з вагою та зі штангою. В цей день програвших не могло було.

В медальний залік пробилися майже всі, хто представляв важкоатлетичну школу КСЦ "Дніпровець". Переможцями кубку стали Олександра Богун, Ярослав Жук, Микита Сергієнко. Особливо треба відзначити самого юного атлета змагань – Віктора Безцінного, який виборов срібну медаль.

Боротьбу за перемогу серед суперважковаговиків вели Михайло Кортогуз та майстер спорту Віталій Задорожній. Сильнішим виявився більш досвідчений В.Задорожний. Кортогуз – другий. Андрій Хохотва також боровся з майстром та зайняв у підсумку третє місце.

Усі призери були нагороджені грамотами та медалями.

В.Попруга

Джерело http://sports.dp.ua