Мацута
 
Срібну та дві бронзові медалі привезли гирьовики Кам`янського з чемпіонату України серед юнаків та дівчат. 
 
Більше 180 юних спортсменів з 13 збірних команд областей взяло участь у змаганнях, які проходили 4-6 травня в селі Чкалове Нікопольського району на навчально–спортивній базі СК "Колос".
 
В складі збірної команди Дніпропетровщини приймали участь учні Кам’янського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів будівництва та автотранспорту Дмитро Симоненко, Олександр Міцута (верхнє фото) та Максим Сольоний. А також учні СШ № 44 Софія Терещенко і Ілля Терещенко.
 
Першу бронзову медаль для кам'янчан приніс виступ Соні Терещенко. Радості десятирічної спортсменки не було меж. На другий день змагань її з успіхом підтримали Олександр Міцута і Максим Сольоний. Саша в номінації U-16 у впертій боротьбі показав другий результат у поштовху довгим циклом двох 16-кілограмових гир. А Максим в номінації U-18 став третім. Дмитро Симоненко посів четверте місце, встановивши особистий рекорд у поштовху двох 16 кілограмових гир - 50 разів (при особистій вазі 47 кілограмів).
 
Сольоний
 
Максим Сольоний
 
Команда Дніпропетровської області посіла посіла перше загальнокомандне місце. На другому і третьому місцях збірні Харківської і Житомирської областей.