У турнірі, який тривав близько п'яти годин і проходив 9 листопада в Кривому Розі, взяли участь 60 армрестлерів Дніпропетровської області. Двоє з них представляли Кам'янське.

За головні нагороди боролися атлети з Дніпра, Жовтих Вод, Кам'янського, Кривого Рогу, Кропивницького, Нікополя, Новомосковська та Софіївки. Загальний підсумок підводився по сумі результатів боротьби на праву і на ліву руки.

Майстер спорту міжнародного класу Дмитро Сорока (КСЦ «Дніпровець», тренер - Едуард Аноткін) виступав у ваговій категорії до 90 кг. Борючись із 7 спортсменами, він двічі пробивався до лав призерів. У боротьбі на ліву руку Дмитро був третім, на праву ж став найсильнішим рукоборцев області. При підрахунку підсумкових результатів за сумою виступів на двох руках відразу двоє армрестлерів, до лав яких увійшов і Сорока (на фото праворуч), продемонстрували однакові результати. Володаря Кубка області суддям довелося визначати за додатковими критеріями. В результаті основний конкурент Дмитра Сороки при зважуванні виявився на 1 кг легше, що і визначило долю першого місця. Кам'янчанин фінішував другим.

Суперважкоатлета Євген Парфьонов (КСЦ «Дніпровець», тренер - Дмитро Сорока) не менш успішно виступив у ваговій категорії +110 кг. На жаль, травма лівої руки не дозволила нашому спортсмену боротися в турнірі на цю руку. Що ж стосується правої руки, то тут Євгену супроводжував успіх - він зумів пробитися у фінал і стати другим.

Минулий Кубок Дніпропетровської області став відбірковим до Кубка України з армспорту, який з 6 по 9 грудня цього року буде проходити в місті Одеса.