000
 
 
У змаганнях, які пройшли 13 липня на Фестивальному причалі обласного центру, взяли участь і армрестлери з Кам'янського. Найкраще виступили Дмитро Сорока та Євген Парфьонов, які завоювали нагороди.
 
Перший гучний успіх до Дмитра Сороки прийшов в 2017 році, коли працівнику ДМК вдалося пробитися на п'єдестал чемпіонату світу з армспорту сред людей з обмеженими можливостями. Вдавалося відомому в Кам'янському атлету приміряти медалі чемпіонату України і в армліфтингу. Цього року майстру спорту міжнародного класу з армрестлінгу також підкорялися висоти. Навесні він став срібним призером чемпіонату Дніпропетровської області на ліву руку і бронзовим - по сумі двох рук. Брав участь спортсмен і в чемпіонаті України.
 
Високі результати є і у Євгена Парфьонова. За свою спортивну кар'єру він брав участь в різних видах спорту. У його послужному списку звання майстер спорту міжнародного класу з армліфтингу і майстер спорту України з дзюдо. У цьому році на чемпіонаті країни з армліфтінгу капітан команди з Кам`янського  був другим. Ставав він призером і в чемпіонаті Дніпропетровщини з армспорту.
 
І ось новий старт - відкритий літній кубок міста Дніпро з армспорту, де армрестлери боролися в п'яти вагових категоріях - 68, 75, 86, 95 і 95 + кг. Евгенію Парфьонову, який виступав з травмованою лівою рукою в найпрестижнішій категорії - понад 95 кілограм, вдалося завоювати срібну медаль. Переможцем за сумою зустрічей на ліву і праву руки став Дмитро Сорока, який бився в ваговій категоріідо 86 кілограм.