0001
 
 
З 15 по 17 березня в Одесі відбувся XXVI чемпіонат України з армспорту серед чоловіків та жінок. У змаганнях на праву і ліву руки взяли участь 169 спортсменів з 24 регіонів країни. Четверо з них –кам'янчани.
 
Срібний призер чемпіонату світу та Європи, майстер спорту України міжнародного класу Дмитро Сорока (КСЦ "Дніпровець") раніше виступав серед спортсменів з обмеженими можливостями. В цьому сезоні він вирішив спробувати свої сили серед найсильніших українських рукоборців. Хороші результати спортсмен продемонстрував на нещодавньому чемпіонаті області і відкритому кубку Дніпра. В першому турнірі Дмитро Сорока був срібним призером в боротьбі на ліву руку. В другому ж – став бронзовим призером на обидві руки. В чемпіонаті України кам'янчанин боровся з п`ятнадцятьма спортсменами у ваговій категорії до 90 кг. Кращим його результатом став виступ на ліву руку, де спортсмен зупинився за крок від бронзової медалі. За словами його тренера Едуарда Аноткіна, четверте місце – це найкращий результат серед чоловіків з Кам'янського-Дніпродзержинська на змаганнях подібного рівня. Крім цього наш рестлер виконав норматив кандидата в майстри спорту серед здорових спортсменів.
 
0002
 
На чемпіонаті області і країни також виступили Максим Туманов (кам`янський спортклуб "Сварог") і Анна Залужна (будівельна академія, Дніпро). У регіональних змаганнях і Максим, і Анна в своїх вагових категоріях стали чемпіонами. У чемпіонаті України кандидат в майстри спорту Туманов двічі був четвертим, а кандидат у майстри спорту Залужна зуміла завоювати "срібло" в боротьбі на ліву руку. Підготував спортсменку В.Сисун. Дмитро Катеринич представляв КСЦ "Дніпровець". На чемпіонаті країни він боровся вперше. Виступав наш атлет у найпрестижнішій важкій, абсолютній ваговій категорії. На відміну від Кубку України, де Дмитро завоював бронзову нагороду, на цей раз йому завоювати медаль не вдалося. Проте, кам'янчанин отримав неоціненний досвід подібних турнірів, який стане в нагоді в подальших стартах.