lyusya 1 0
 
 
В Мелітополі 2 березня пройшов Кубок Південного регіону із сили хвата WPL IRON GRIP. У цих змагань брали участь найсильніші армліфтери України. Легендарній Людмилі Гайдученко з Кам'янського вдалося встановити два абсолютних світових рекорди.
 
Ось що пише в соцмережах про минулий турнір президент WPL Ліга Світової Сили Віталій Пулін. "В черговий раз довели, що ми сильні духом! Нас визнав світ сили хвата! Два абсолютних світових рекорди Ліги Світової Сили зафікосовані в Україні в черговий раз".
 
lyusya 3 0
 
 
Рекорди Людмилі Гайдученко скорилися в двох дисциплінах. У Apollon Axle (діаметр грифа становить 5 см) суддями був зафіксований результат 137,9 кг - і це новий світовий рекорд. Двічі наша рекордсменка оновила найвищі показники і в дисципліні Little Big Horn. Спочатку їй підкорилася вага 72,6 кг, а в наступній спробі - 75,15 кг.
 
"Справою честі було для мене повернути собі абсолютний рекорд світу з армліфтингу у вправі Little Big Horn. І у мене вийшло - мої 75 кг проти 70 кг Ребекки Робертсон", - коментує Л.Гайдученко свій виступ на сторінці WPL Ліга Світової Сили соціальної мережі FaceBook. - Підкоривши вага Apollon Axle 137,9 kg я підтвердила звання абсолютної рекордсменки світу. Тепер у мене 8 абсолютних рекордів світу в армліфтингу, і 4 з них встановлені на помості WPL. Я дякую оргкомітету змагань та особисто президента WPL Віталія Пуліна за надану можливість показати людям красу абсолютної сили! Пишаюся тим, що я в вашій команді!"