DSC 117933 cr
 
Черговий потрібний крок в напрямку розвитку спорту в ПАТ «Дніпровський меткомбінат» і в місті був зроблений 16 січня на оперативній нараді з профактивом ППО «Металургів», коли працівнику підприємства, майстру спорту з армрестлінгу Дмитру Сороці було зроблено подарунок – стіл для боротьби на руках, виготовлений за спеціальними кресленнями в Польщі. 
 
DSC 7911
 
Спорт – це одна зі складових людського життя, яка дає широкий простір для виявлення здібностей людей, задоволення їх інтересів і потреб, активізації людського фактора. Турбота про розвиток фізичної культури і спорту є однією з
найважливіших складових соціальної політики профспілкової організації «Металургів» ПАТ «ДМК». Тому голова профкому профспілки Олег Нагорний, у міру можливості, всіляко допомагає спортсменам меткомбінату і спортивному руху в Кам'янському в цілому. Тепер, завдяки голові профкому профспілки «Металургів» О.Нагорному і Генеральному директору ПАТ «ДМК» О.Подкоритову, призер чемпіонатів світу та Європи серед людей з обмеженими можливостями, один з провідних спортсменів України Дмитро Сорока отримав можливість повноцінно тренуватися і проводити змагання різних рівнів. В свою чергу лідер профспілки «Металургів» і любителі цього виду спорту сподіваються на хороші результати спортсмена на найближчих чемпіонатах Європи та світу. І це не тільки амбіції. Це підняття іміджу комбінату і популяризація масового спорту на благо міста і країни.
 
Найближчим часом профспілка «Металургів» ДМК планує організувати перші змагання з армрестлінгу, головним суддею яких буде Дмитро Сорока. Звичайно ж, боротьба за нагороди буде вестися за новим столом для рукоборців.