Кам'янчанка Олена Коротка отримала щорічну обласну стипендію як провідний спортсмен Дніпропетровщини. Про це повідомляє Дніпропетровська обласна федерація шашок.

Дана стипендія призначається спеціально створеною комісією під керівництвом Управління молоді та спорту облдержадміністрації та являє собою одноразову преміальну виплату в сумі від 10 до 55 тис. грн. окремо спортсмену та його тренеру. Провідні спортсмени області можуть претендувати на таке солідне матеріальне заохочення лише за результатами виступів на офіційних міжнародних чемпіонатах.

Головним результатом Олени Короткої (на фото праворуч) стала перемога на командному чемпіонаті світу з шашок-64 серед жінок, який проходив в жовтні 2020 року в Туреччині. Тоді національний гросмейстер з Кам'янського разом з харків'янкою Юлією Макаренковою (на фото зліва) завоювала командне "золото" чемпіонату. За це досягнення і спортсменці і її наставнику Заслуженому тренеру України Ігорю Губарєву була призначена стипендія. До речі, Ігор Володимирович Губарєв 7 січня відзначає свій 55-й день народження.