Добігає до логічного завершення чемпіонат міста з шашок-64, який розпочався ще в жовтні місяці.

Кожної п`ятниці в шашковому класі середньої загальноосвітньої школи № 40 проходить тур за туром цієї логічної гри. "Якщо спочатку за нагороди змагалися 25 гравців, то в останніх турах їх число стабілізувалося і вже становить 31 шашкіст. Зараз утворилася дуже щільна група гравців, які зберігають шанс на чемпіонський титул і попадання в призову трійку", - повідомляє організатор змагань, Заслужений тренер України Ігор Губарєв.

Після п`яти турів найбільше очок, по вісім, мають Віталій Годун і Ілля Демченко. Цікаво, що 80% проведених матчів минулого туру завершилися нічийними результатами. На очко менше має велика група гравців. Серед них національні гросмейстери Олена Коротка і Ольга Губарєва. На жаль, в нинішньому чемпіонаті не приймає участь минулорічний переможець змагань Олександр Коробський. До "втрат" можна віднести відсутність майстрів спорту Кирила Іванова, а також Олександра Шнейдера і Віру Попругу, які навчаються в Харкові.

Багато чого буде залежати від партій, які будуть зіграні 20 листопада. А завершиться 72-й чемпіонат міста на початку грудня.