В обласному центрі завершився чемпіонат Дніпропетровщини серед чоловіків та жінок з шашок-64. В змаганнях прийняло участь 22 спортсмена з п’яти регіонів області. Шашкістам Кам’янського вдалося на цих змаганнях вибороти п’ять призових місць з шести можливих.

Якщо в змаганнях серед жінок не знайшлося рівних трьом кам’янчанкам, які між собою визначали сходинки п’єдесталу пошани, то в чоловічому турнірі запекла боротьба за нагороди між представниками обласного центру та кам’янськими шашкістами тривала до останньої хвилини заключного туру.

Чемпіонський титул серед чоловіків впевнено завоював досвідчений майстер спорту, тренер Дніпровської ДЮСШ № 9 Анатолій Панченко, якому вдалося набрати 12 очок з 14 можливих. На другому місці з 11 очками випускник Кам’янської СШ № 40, майстер спорту Олександр Шнейдер. Він за додатковими показниками при рівності очок зумів випередити свого земляка, учня технічного ліцею ім.А.Лигуна, кандидата у майстри спорту Артема Зєбзєєва.

В змаганнях серед жінок на найвищій сходинці п’єдесталу пошани опинилася фаворитка чемпіонату, міжнародний гросмейстер, член національної збірної команди України з шашок Олена Коротка (на фото). На другому місці, поступившись в особистій зустрічі чемпіонці, національний гросмейстер Ольга Губарєва (ДСТ "Колос"), на третьому кандидат у майстри спорту, студентка ДДТУ Анна Зозуля.

Потрібно відзначити, що у всіх призерів-кам`янчан наставником є заслужений тренер України Ігор Володимирович Губарєв (ДЮСШ № 2).