Відбулася чергова першість Кам`янського з шашок-64. Цього разу змагання пройшли серед юнаків та дівчат у віковій групі не старше 13 років.

Місцем проведення змагань стала СШ № 40, в якій зібралися 38 юних шашкових талантів. Після дев'яти проведених турів за швейцарською системою переможцем змагань з 16 очками став учень колегіуму № 16 Андрій Махонін (тренер Олена Коротка). Цікаво, що юний спортсмен, зовсім недавно став володарем титулу переможця у віковій групі до 10 років. І цей результат, звичайно ж, не випадковість - Андрій Махонін чемпіон світу-2019 серед юнаків до 10 років. На другому місці (13 очок) вихованець заслуженого тренера України Ігоря Губарєва володар численних нагород чемпіонатів України, досвідчений першорозрядник Ілля Балабан з СШ № 40. Третім до фінішу з 12-ма очками прийшов учень СШ № 44, першорозрядник Володимир Жукоцький, з яким працює І.Губарєв.

У змаганнях дівчат рівних не виявилося вихованкам тренера ДЮСШ № 2 Дмитра Савинського. Всі його підопічні в призовій трійці. Титул переможниці без особливих проблем, набравши 16 очок з 18 можливих, завоювала багаторазова призерка чемпіонатів України, спортсменка першого розряду Марина Гомілко (2009 р.н.). Друге місце у представниці гімназії № 11 першоразрядниці Аріни Федорченко. Третє - у юної Міли Гомілко (2011 р.н.), Яка виконала на цьому турнірі норматив першого дорослого спортивного розряду.

Попереду у спортсменів новий старт - першість міста серед юнаків та дівчат у віковій групі до 16 років, який пройде в СШ № 40 2 листопада.