12-13 жовтня у Львові відбувався другий Кубок України з шашок-64 серед учасників бойових дій. У цих змаганнях взяв участь майстер спорту з Кам'янського Олександр Крупій. За підсумками турнірів з швидким і блискавичним контролями наш земляк зумів двічі стати переможцем.

Напередодні державного свята Дня захисника України, який в країні щорічно відзначається 14 жовтня, 19 воїнів АТО та інших учасників бойових дій приїхали до Львова, щоб поборотися за нагороди і кубки в турнірах з шашок та шахів. Два дні вони змагалися в двох видах програм - швидкої і блискавичної іграх. Особливість цих програм полягала в різному контролі часу, який відводився кожному спортсмену на партію. У шашках різною також була і схема проведення цих турнірів. У "рапіді", а так ще називають змагання з швидким контролем часу, учасники грали мікроматчі. У "бліці" (ігри з блискавичним контролем часу) - шашкісти грали по матчу, в два кола, різним кольором шашок.

За традицією, що склалася перед стартом шашково-шахових баталій всі гості і організатори Кубка взяли участь в пам'ятній церемонії. В землю був посаджений саджанець молодого деревця, воїни заспівали Гімн України, фотографи відобразили учасників на колективному фото.

У перший день змагань перемога Крупію далася тільки в додаткових бліц-матчах. Справа в тому, що на фініші відразу у трьох спортсменів були однаковими не тільки набрані очки, але і всі додаткові критерії. У підсумку, для визначення переможця та призерів, суддівською колегією було прийнято рішення грати додатковий бліц-турнір. Його і виграв Олександр Крупій, вперше ставши володарем Кубка України з шашок-64 серед УБС в "рапіді".

13 жовтня проводився "бліц". Тут уже рівних кам'янчанину не було. Вигравши всі свої партії, він беззастережно став найсильнішим. В результаті, Олександр Крупій завоював два красеня кубка.

Перед церемонією нагородження всі гості Львова, які приїхали на змагання, залишили свої побажання у вигляді пам'ятного напису на двох українських жовто-блакитних прапорах.