DSC 2050
 
У Кам'янському соціально-культурному центрі "Єдності" завершився Кубок України з міжнародних шашок. Після класичної програми, 6-7 липня пройшли турніри зі швидких і блискавичних шашок.
 
На заключні ігри із Запоріжжя приїхав дуже сильний склад спортсменів. За словами головного судді Ігоря Губарєва, ці гравці і погоду зробили, і турнір оживили. У рапіді змагалися 16 жінок і 35 чоловіків. Перше місце зайняв майстер спорту Юрій Бобков із Запоріжжя, який відірвався від групи переслідувачів на три очки. "Срібло" у дніпрянина Владислава Антоновича. Третім став Олег Шевчук, земляк Бобкова. Маючи однакову кількість очок з Олегом, кам'янчанин Данило Агарков за коефіцієнтом посів четверте місце. У жіночому турнірі призерами стали: Дарина Лобанова (Харків), Анна Дмитренко (Запоріжжя), Ольга Губарєва (Кам'янське). Загальнокомандний кубок завоювали гравці Дніпропетровщини (Влад Антонович, Данило Агарков, Ольга Губарєва).
 
У бліці перемогу здобув Влад Антонович. Друге і третє місця відповідно у Олега Шевчука та харків'янки Ірини Чебукіної. У жіночому турнірі краще за всіх зіграла Олена Коротка, національний гросмейстер з Кам'янського. Наша землячка після досить тривалої перерви виступів в міжнародних шашках, вирішила спробувати свої сили, і довела всім, що у неї є ще величезний ігровий потенціал. Друге місце посіла Анна Дмитренко (Запоріжжя), третє - Ольга Губарєва (на фото). У командному заліку Кубок виграли шашкісти Дніпропетровської області (Влад Антонович, Олександр Малофієвський, Олена Коротка).