54799179 789976848043508 200881272610881536 o
 
 
 
Бліц-турніром 17 березня в Кам'янському завершився молодіжний чемпіонат України з шашок-64 ("юні надії", "кадети" і "молодь").
 
У блискавичній програмі за нагороди змагалися 118 шашкістів з Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей та міста Києва. Представники Кам`янського до раніше завойованих дванадцяти нагород додали ще п'ять (3+1+1). І знову у віковій категорії "молодь" відзначилася майстер спорту Ольга Губарєва. Вихованка Заслуженого тренера України Ігоря Губарєва втретє піднялася на найвищу сходинку п'єдесталу пошани. Серед "кадетів" у дівчат срібною призеркою стала Віра Попруга. У юнаків чемпіонський титул здобув Данило Агарков. У віковій категорії "юні надії" у дівчат "бронзу" отримала Марина Гомілко. Останні три спортсмени тренуються у Дмитра Савінського. "Золото" серед "юних надій" дісталося Андрію Махоніну, вихованцю Олени Короткої.
 
Всього в трьох видах програми у наших спортсменів 17 медалей (8 золотих, 4 срібних, 5 бронзових). З них три золотих медалі завоювала Ольга Губарєва, срібну і бронзову - Анастасія Лашкова, бронзову - Альона Вовк, срібну - Софія Купатенко, золоту і срібну - Віра Попруга, золоту, срібну і бронзову - Данило Агарков, золоту та дві бронзові - Марина Гомілко, по одній золотій медалі - Андрій Махонін та Іван Суров.
 
Фото з групи Draughts UA