1IMG 5842
 
 
В спортивно-патріотичному комплексі "Доброволець" села Святопетрівське (Київська область) 26 січня відбувся II командний чемпіонат України серед учасників бойових дій з шашок-64. Також був розіграний комплект медалей в особистому заліку з блискавичної гри (бліцу).
 
За переможний кубок в командному заліку боролися 12 спортсменів з Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Львівської, Одеської та Полтавської областей. Наш регіон представляв призер молодіжного чемпіонату України, багаторазовий чемпіон Дніпродзержинська (нині Кам'янське) серед дорослих, майстер спорту Олександр Крупій. Виступаючи в складі команди "Південні скіфи", спортсмен з нашого міста разом з двома шашкістами з Запорізької та Одеської областей зумів стати переможцем командного заліку. Олександр тричі обігравав своїх суперників, чим суттєво допоміг своїй команді. В результаті О.Крупій став чемпіоном України в командному заліку серед учасників бойових дій з шашок-64. Друге місце і срібні медалі з кубком у Львівської області. Комплект бронзових нагород і малий кубок був вручений представникам Київської області – команді "Березанська сотня".
 
2IMG 5871
 
Організаторами також був проведений бліц-турнір, в якому змагалися 14 спортсменів. І знову Олександру Крупію не було рівних. Набравши 13 очок з 14 можливих, він завоював золоту медаль. Друге і третє місця вибороли львів'яни, кандидат в майстри спорту Юрій Кунець (в його активі 12 очок) і Василь Поточний (9).