Шашки1
 
 
З доповіддю про п'ятирічний період роботи Дніпродзержинської (поки що не перейменованної в Кам`янську) Федерації шашок, 23 грудня на звітно-виборній конференції виступив її голова Ігор Губарєв.
 
Перед звітом пройшла приємна процедура нагородження людей, безпосередньо пов'язаних з роботою Федерації. У ньому взяли участь меценати, журналісти, батьки гравців, довірені особи депутатів обласної ради та Верховної Ради.
 
Шашки
 
З п'ятдесяти запрошених делегатів конференції, які мають право голосу, були присутні сорок чотири. Виступаючі в дебатах дали позитивну оцінку діяльності федерації. Було відзначено, що тільки за нинішній рік в її рядах з'явилося чимало дуже талановитої молоді, а два гравці стали майстрами спорту України. Високу марку кам'янської шашкової школи продовжують тримати шашкісти, що стали чемпіонами світу, Європи, а також національних чемпіонатів у всіх вікових категоріях. У Кам'янському з'явився новий шашковий центр, кторой має шикарну базу і умови в адміністративній будівлі правобережного парку відпочинку. Недоліком в роботі Федерації, як було зазначено, є те, що вона не має на лівобережжі своєї бази, а тулиться в класі СШ № 40. А адже левова частка гравців проживає саме в тому районі.
 
Під час виборів голови шашковій Федерації міста, стовідсотковим "за", на новий п'ятирічний термін був переобраний Заслужений тренер України Ігор Володимирович Губарєв. Був обраний новий склад президії Федерації, в який увійшли одинадцять чоловік (з правом голосу), а також п'ять делегатів на обласну звітно-виборну конференцію, яка пройде 5 січня 2019 року в Дніпрі.