Губарєва Ольга
 
 
За масовістю учасників і представництву регіонів це був найкращий турнір за останні кілька років. З дев'яти регіонів області в змаганні брали участь 23 чоловіки і 8 жінок. Важливу роль в поліпшенні статистичних показників турніру зіграв розпочатий в минулому році експеримент з підбиттям командного заліку.
 
У чоловічому турнірі лідерство з перших турів захопив майстер спорту з Кам'янського Кирило Іванов. До останнього туру його наздогнати ніхто не зміг і він з комфортним відривом завершив змагання на першій сходинці турнірної таблиці з результатом в 12 очок. Забуксувавший на старті майстер спорту з Дніпра Микола Прокопенко на другому місці з 10 очками. Стільки ж очок, але гірший додатковий коефіцієнт у кам`янчанина Антона Малого.
Серед жінок без особливих зусиль перемогла кандидат в майстри спорту з Кам'янського Ольга Губарєва.
Командний залік підводився за результатами в особистих змаганнях кращих двох чоловіків і однієї жінки. Система нарахування командних очок аналогічна тій, яка застосовується при проведенні Кубка України. Тут, безумовно, перевагу мають ті команди, чий склад повний. З великим відривом в командному заліку перемогло місто Кам'янське. На другому місці Дніпро, на третьому Верхньодніпровськ.