Іванов КирилоКоротка Олена

Чемпіонат міста з шашок-64 серед чоловіків і жінок, що тривав майже два місяці, і тримав у напрузі багатьох уболівальників цієї популярної гри в нашому регіоні, на кінець-то, напередодні Нового року, підвів свої остаточні підсумки.

Незважаючи на відсутність деяких іменитих спортсменів, даний чемпіонат не втратив своєї привабливості для спортсменів, які брали в ньому участь. Інтрига зберігалася до останнього моменту, до останньої секунди на електронних шашкових годинниках. І передбачити призові трійки було дуже і дуже важко, і судячи з результатів на фініші практично неможливо. Перше місце у чоловіків з результатом 14 очок з 18 можливих посів майстер спорту України Кирило Іванов, діючий чемпіон Світу та Європи серед спортсменів з обмеженими можливостями. При рівності очок з основним конкурентом за медалі чемпіонату, завдяки перемозі в особистому протистоянні, йому вдалося на фініші випередити прогресуючого спортсмена, учасника фіналу України-2017, учня СШ № 40 Олександра Шнейдера, який посів друге місце. Чемпіон міста минулого року, заслужений тренер України, викладач ДДТУ Губарєв Ігор з 13 очками на третьому місці.

У змаганнях жінок кращу гру на сьогодні продемонструвала міжнародний гросмейстер, тренер-викладач ДЮСШ № 2 Олена Коротка, яка вже за тур до закінчення чемпіонату приймала привітання з черговим титулом чемпіонки міста. На друге місце вдалося пробитися молодому тренеру з ДЮСШ № 3, кандидату в майстри спорту Альоні Губарєвій, яка в останній заключній грі зуміла витіснити в очному протистоянні з другої позиції на третю ученицю СШ № 23 Дарину Коротку.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та медалями департаменту з гуманітарних питань Кам'янської міської ради.