Металургійний коледж

9 листопада в бібліотеці Придніпровського металургійного коледжу пройшов турнір з шашок-64, який входить до Спартакіади вузів I-II рівня акредитації.

"Шашки - це третій вид змагань з дванадцяти, що входять до складу Спартакаіди між вищими учбовими закладами I-II рівня акредитації. В минулому місяці вже відбулися легкотлетичний крос і легка атлетика, - розповів головний суддя Спартакіади Іван Іванович Якименко. - В шашковому турнірі прийняли участь дев'ять команд, всі вузи Кам'янського. На жаль ще ні в одному з проведених трьох видів не прийняли участь представники Ерастівки (зараз називається Вишневе-Вільногірськ) і Верхньодніпровська. Як і передбачалось, суперництво в шашках розгорнулося між командами еренгетичного технікумі та технологічного, металургійного і економічного коледжів. Перед останнім туром без жодного втраченого очка йшли металурги, а у енергетиків була одна нічия з технологічним коледжем. Все вирішила очна зустріч, в якій сильнішими виявилися шашкісти метколеджу 2:1. Потрібно відзначити впевнену гру, яку показала першокурсниця Дар'я Артикова, вихованка Заслуженого тренера України з шашок Ігоря Губарєва. Вона, і Артем Костриця на другій дошці виграли всі свої партії. Третім членом команди був Євген Захарченко".

Честь команди енергетичного технікуму (керівник Інна Михайлівна Герасимова) захищали капітан команди четвертокурсник Ілля Костенко (теж вихованець І.Губарєва, срібний призер першості України серед молодших кадетів в швидкій грі 2010 року, - прим. автора), Ігор Корюк, Олександра Зелена.

Енергетичний технікум

Через два тижні пройде четвертий вид Спартакіади - настільний теніс.

МІСЦЯ, ЗАЙНЯТІ КОМАНДАМИ

1 - металургійний коледж (16 очок)
2 - енергетичний технікум (14)
3 - технологічний коледж (12)
4 - медичний коледж (9)
5 - економічний коледж (7)
6 - індустріальний коледж (6)
7 - коледж фізвиховання (6)
8 - музичний коледж (6)
9 - комерційний технікум (3)

Текст і фото Віктора КУЛЕНКА.