Команда Ліцею НІТ Блоха Андрій Братусь Кирило Губарєва Анастасія Перемітько Ілля
 
З яскравою та впевненою перемогою у змаганнях "Диво шашки» серед команд середніх навчальних закладів Дніпропетровської області повернулися чотири кращі колективи Кам’янського.
 
Шашкові колективи СШ № 40, ліцею НІТ (перша команда), СШ № 23 та ліцею НІТ (друга команда), які у фіналі  міських змаганнях, відповідно до приведеного списку, посіли перші чотири місця. Суперниками кам’янчан у обласному шашковому турнірі стали учні трьох навчальних закладів Кривого Рогу (гімназія № 127, ліцей № 129 та СШ № 48), Нікопольської СШ № 13, Верхньодніпровської СШ № 5 та СШ № 1 Апостолово.
 
Відповідно до положення обласної першості до складу кожної команди входило три хлопчика та одна дівчинка 2003 р.н. та молодше. Не дивлячись на юний вік учасників змагань, в командах від нашого міста грало чимало спортсменів, які останнім часом впевнено виступають на чемпіонатах області, України і навіть Європи і світу. Цей фактор практично і визначив перевагу у грі за шашковою дошкою школярів з Кам`янського.
 
Перше місце, з результатом 17 очок з 18 можливих (8 перемог та 1 нічия), посіла друга команда ліцею НІТ. До складу переможців обласної першості "Диво-шашки" входили капітан команди першорозрядник Кирило Братусь (дворазовий призер чемпіонату України-2017 серед юнаків до 13 років), першорозрядник Андрій Блоха (бронзовий призер  чемпіонату світу-2016 серед юнаків до 10 років та триразовий призер чемпіонату України-2017 серед юнаків до 13 років), другорозрядник Ілля Перемітько, та першорозрядниця Анастасія Губарєва (дворазовий срібний призер чемпіонату України серед дівчат до 13 років). Єдину нічию команда зіграла зі своїми однолітками за навчальним закладом: першою командою ліцею НІТ (капітан команди кандидат у майстри спорту, багаторазовий переможець та призер чемпіонату України-2017 Віра Попруга, Софія Купатенко, Софія Антоненко, Богдан Кучер), що посіла з результатом 14 очок почесне третє місце.  
 
3 місце Ліцей НІТ 1 команда Купатенко Софія Попруга Віра Антоненко Софія Кучер Богдан
 
 Цікаво, що другу сходинку на змаганнях з результатом 16 очок зайняла ще одна команда з нашого міста. Срібні медалі у напруженій боротьбі вибороли учні СШ № 40 (капітан команди першорозрядник Максим Козін,  Артем Зєбзєєв, Ілля Балабан, Єва Бабій).
 
2 место СШ40 Козін Максим Зєбзєєв Артем Балабан Ілля Бабій Єва
 
 В особистій першості, за результатами на дошках (з першої по четверту), перші місця посіли Віра Попруга (ліцей НІТ), Андрій Блоха (ліцей НІТ), Ілля Балабан (СШ № 40), Анастасія Губарєва (ліцей НІТ).
 Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями, дипломами та пам’ятними подарунками  завдяки фінансовій підтримці народного депутата України  А.В.Гальченко та депутата обласної ради  С.В Хватової.