Дніпровський район ліцей НІТ

Змагання турніру "Диво-шашки" проводилися з 12 по 14 квітня в трьох районах міста.

Щоб вибороти перемогу в турнірах трьох зон взяли участь команди середніх загальноосвітніх шкіл та інших навчальних закладів міста. Склад команди: три юнаки і одна дівчина 2003 р.н. і молодше. Ці старти стали відбірковими до фінального міському турніру, який пройде 27-28 квітня в колегіумі №16.

Дніпровський район

Чемпіон Дніпровського району визначився на базі CШ №40 в два етапи. На першому етапі 14 команд, розбиті на дві групи, визначили вісімку фіналістів. Потім, на другому етапі, було визначено найсильніший колектив – ним стала команда ліцею НІТ-2 (на фото), за яку виступали Кирило Братусь, Андрій Блоха, Ілля Перемитько та Анастасія Губарєва. Крім переможців у фінал міських змагань пробилися перші команди ліцею НІТ, СШ №40 та гімназії №39.

Заводський район

Кращу команду Заводського району на базі СШ №23 визначили 14 колективів. Перше місце тут посіла перша команда СШ №23, в складі якої грали Микола Гончаренко, Андрій Шешурєв, Артем Гончаренко та Ксенія Гришко. Разом з переможцями у фіналі міських змагань візьмуть участь спортсмени СШ №31, гімназії №11 і друга команда СШ №23.

Південний район

У зональному турнірі Південного району на базі СШ №20 ім. О.Стовби взяли участь дев'ять колективів. Перемогу тут здобула перша команда СШ №20 ім. О.Стовби, за яку виступали Андрій Збаранський, Руслан Шпеньов, Дмитро Масько та Поліна Литвин. Також місця в фіналі міських змагань забронювали шашкісти СШ №9, СШ №42 та другої команди СШ №20 ім. О.Стовби.

Джерело http://sports.dp.ua