hkL58KQc6Rc

11 та 13 лютого на базі Кам'янської CШ № 40 відбулися змагання з шашок, організаторами яких виступили міська федерація разом з міським центром фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх". Змагання, зібравші достатньо велику кількість учасників проводилися з метою вшанування пам’яті за загиблими учасниками бойових дій.

На заході був присутній учасник бойових дій в АТО, майстер спорту з шашок працівник ДМК, член президії міської федерації шашок Олександр Крупій. Олександр не тільки розповів про події, які відбуваються зараз на сході країни, а і прийняв участь у змаганні, де посів почесне друге місце. Переможцем турніру стала студентка ДДТУ, майстер спорту ФМЖД Ольга Губарєва. На третьому місці Олег Мирошниченко (ДДТУ).

11jAg6Z6GT3SE

У старшій віковій категорії кращий результат показав десятирічний Андрій Блоха (ліцей НІТ), на другому місці студентка ДДТУ Альона Вовк. Третю сходинку турнірної таблиці зайняла Дар’я Коротка з СШ № 23.
В турнірі серед спортсменів другого спортивного розряду відзначився учень гімназії № 39 Михайло Камсков, який не тільки став переможцем змагань, а і виконав норматив першого спортивного розряду. На другому і третьому місцях учні СШ № 23 Ксенія Гришко і Артем Гончаренко.

А у наймасовому турнірі серед юних шашкових талантів-початківців зразу всі три призери виконали другий спортивний розряд. Кращим тут став представник ліцею НІТ Ілля Перемітько, на другому місці учениця гімназії № 39 Надія Камскова, на третьому Карамишева Софія (СШ № 23).