Ольга і Олена Губарєві

 

В Івано-Франківському Центрі патріотичного виховання молоді ім. С.Бандери підходить до завершення чемпіонат України з міжнародних шашок серед юнаків та дівчат.

У змагання беруть участь 96 шашкістів, що представляють 11 збірних з обласних центрів України, а також команд Києва та Івано-Франківська. Честь Дніпропетровської області захищають 17 спортсменів з Кам'янського і Дніпра, в складі яких чимало іменитих шашкістів.

Вчора завершилася класична програма, за підсумками якої буде сформована збірна країни для участі в чемпіонаті Європи. За результатами "класики" кам'янські шашкісти завоювали три медалі. У віковій категорії "молодь" (1991 р.н. і молодше) серед дівчат перше місце посіла Ольга Губарєва. Альона Губарєва стала третьою. Тетяна Зайцева, яка тепер виступає за столичну команду - четверта.

"Золото" в категорії "кадети" (2001 р.н. і молодші) серед дівчат виборола Дарина Коротка. "Бронзу" для нашої збірної завоював спортсмен з Дніпра Владислав Антонович, який виступав в категорії "молодь".

Сьогодні, 8 лютого, буде зіграний чемпіонат зі швидких шашок. Змагання завершаться завтра турніром з блискавичних шашок.

На фото із сайта sobitie.com.ua  чемпіонка Ольга Губарєва і бронзовий призер  Альона Губарєва.